Skip to main content
Verkko-oppiminen

Verkko-oppimiseen panostaminen on kannattava sijoitus

By 10.2.20221 maaliskuun, 2023No Comments

Lähes kaikissa yrityksissä on tarpeita henkilöstön tehokkaampaan koulutukseen. Verkko-oppimista voidaan hyödyntää esimerkiksi työntekijöiden perehdytyksessä, henkilöstön jatkuvassa kehittämisessä tai esimiestyön parantamisessa. Verkkokurssit paitsi tehostavat koulutusta, ne voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Verkko-oppiminen antaa oppijalle vapauden opiskella omaan tahtiin.

Kun verkkokurssi tehdään hyvin alusta alkaen, on kurssin elinkaari yleensä pitkä. Kurssimateriaalin tarvittava päivittäminen hoituu joko meidän kauttamme, tai voimme kouluttaa yrityksesi edustajan tekemään päivityksiä.

Verkko-oppimisen hyötyjä ovat esimerkiksi nämä:

Mahdollisuus oppia omaan tahtiin

Tieto ja osaaminen ovat saatavilla juuri silloin, kun työntekijä sitä eniten tarvitsee. Oppimistulokset ovat aina parempia, kun henkilöllä on omakohtainen tarve juuri nyt ymmärtää opittavasta asiasta lisää. Kukin voi valita myös omaan työpäiväänsä parhaiten sopivat hetket opiskella.

Mobiiliratkaisujen kautta täysi vapaus aikaan ja paikkaan

Kun verkko-oppimisympäristö toimii moitteetta myös mobiilisti, opiskella voi vaikka työmatkalla bussissa tai lentokentän vilinässä. Silloin kun asialle on oikea aika ja paikka.

Koulutuskustannusten pienentyminen

Verkko-opetukseen siirryttäessä matkustuskulut pienentyvät ja säästyvä aika voidaan käyttää tuottavaan työhön. Suuria massoja ihmisiä voidaan kouluttaa samanaikaisesti, jolloin säästetään kouluttajakustannuksissa. Sähköisiin sisältöihin siirryttäessä ei myöskään ole tarvetta painetuille materiaaleille.

Sisällön nopea toimittaminen oppijoille

Kun yrityksessä havaitaan koulutustarpeita, joihin pitäisi pystyä vastaamaan mahdollisimman nopeasti, verkko-oppimisympäristön kautta oppimateriaalien jakaminen on nopeaa ja vaivatonta. Etenkin, jos organisaatio tuottaa itse oppimista tukevaa verkko-oppimisaineistoa tai sillä on luotettava kumppani, joka tietää miten toteuttaa kiinnostava verkkokurssi juuri tälle kohderyhmälle.

Verkko-oppimiseen panostaminen takaa motivoituneen henkilöstön ja yrityksen menestymisen.

Ota yhteyttä