Skip to main content

Digioppimisympäristö
FlowLMS

Verkko-oppimisympäristö FlowLMS logo

Ylivoimainen ominaisuuksiltaan
– silti helppokäyttöinen

On kaikkien etu, että verkkokurssien suorittaminen on mahdollisimman helppoa ja mielekästä.

FlowLMS on verkko-oppimisympäristö, joka on samalla yksinkertainen, mutta taipuu tarvittaessa isoksi kokonaisuudeksi.

Verkko-oppimisympäristömme on ketterä, helppokäyttöinen ja se kasvaa joustavasti organisaatiosi koulutustarpeiden mukaan.
FlowLMS:n ydin perustuu palkittuun avoimen lähdekoodin FormaLMS -verkko-oppimisympäristöön.
Ominaisuudet

Tässä lisäsyitä, miksi yrityksenne kannattaa valita juuri FlowLMS osaamisen kehittämisen työkaluksi

Responsiivinen käyttöliittymä

FlowLMS:n käyttöliittymä on moderni ja yksinkertainen. Se mahdollistaa helpon ja kiehtovan käyttäjäkokemuksen. FlowLMS toimii ketterästi kaikilla päätelaitteilla.

Sertifikaatti oppimisesta

FlowLMS muodostaa automaattisesti suorituksesta kurssisertifikaatin ja sertifikaatti voidaan lähettää oppijalle kurssisuorituksen jälkeen suoraan sähköpostiin.

Sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

FlowLMS:llä voit kouluttaa samassa ympäristössä oman henkilökuntasi, asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi. Kurssit on kohdennettu siten, että eri kohderyhmät näkevät ainoastaan niille osoitetut kurssit.

Turvallisesti pilvessä

FlowLMS toimii tietoturvallisesti globaalissa pilvipalvelussa, jossa vakaus ja saatavuus on taattu. Palvelu mukautuu yrityksesi tarpeen ja sisällön laajuuden mukaan. Palvelu on sertifioitu, kaikki tiedot on varmuuskopioitu ja palvelukatkoista ei tarvitse olla huolissaan.

Automatisoitu kurssijakelu ja muistutukset

Voit kohdentaa kurssisi siten, että kohderyhmäsi saavat kirjautuessaan juuri heille osoitetut kurssit. Järjestelmä myös tarvittaessa muistuttaa automaattisesti kursseista (esim. lakisääteisistä pätevyyskoulutuksista).

Vaivatonta sisällöntuotantoa

Voit tehdä sisältöjä H5P-sisällöntuotannon työkalulla. Teemme sinulle käyttöönoton yhteydessä yritysilmeesi mukaisen mallipohjan, jonka ansiosta sisällön tuottaminen on helppoa ja nopeaa. FlowLMS tukee myös muilla sisällöntuotannon työkaluilla (kuten iSpring Suite Max, iSpring Page, Articulate) tuotettuja materiaaleja.

Raportit helposti

FlowLMS raportoi verkko-oppimisen tapahtumat haluamallasi tasolla – koko yrityksen kattavasta aina pienimpiin yksiköihin. Halutessasi FlowLMS lähettää automaattiset raportit sähköpostilla halutuille tahoille. Raportissa näkyy juuri oikeat tiedot, joita vastaanottaja tarvitsee.

Joustava käyttäjähallinta

Voit määrittää erilaiset käyttäjäryhmät helposti esimerkiksi organisaatiokaavion, ryhmien tai roolien avulla. Voit tuoda, viedä ja muokata suuriakin määriä käyttäjiä muutamalla klikkauksella.

Kurssikatalogit ja -polut

Voit organisoida kurssisi katalogeihin ja kategorioihin helpottaaksesi oppijaa kiinnostavien kurssien löytämisessä. Oppimispolkujen avulla voit myös luoda erilaisia oppimiskokonaisuuksia kursseistasi.

Joustavat integraatio­­mahdollisuudet

Avoimet rajapinnat mahdollistavat muiden käytössäsi olevien järjestelmien vuorovaikutuksen verkko-oppimisympäristösi kanssa. Rajapintojen avulla voidaan viedä mm. suoritustietoja toisiin järjestelmiin tai voidaan synkronoida käyttäjien tietoja käyttäjähakemiston kanssa.

Monipuoliset käyttäjien tunnistautumistavat

FlowLMS tukee useita eri tunnistautumistapoja ulkoisille ja sisäisille käyttäjille. Ulkoiset käyttäjät voivat rekisteröityä alustalle esimerkiksi itserekisteröintikoodin avulla ja sisäiset käyttäjät hyödyntäen Azure AD-, Okta- tai Google -tunnuksia. Myös näistä järjestelmistä löytyviä käyttäjien profiilitietoja voidaan hyödyntää kirjautumisen yhteydessä ja älykkäästi kohdentaa kursseja sekä raportointeja.

Miten lähdetään liikkeelle?

1

Varaa meiltä esittely.

2

Kartoitamme verkko-oppimisen tarpeesi.

3

Rakennamme tarpeittesi mukaisen, yrityksellesi brändätyn verkko-oppimisalustan.

4

Koulutamme sinut tekemään materiaaleja itse tai teemme sinulle kaiken valmiiksi.

5

Lisäämme materiaalit ympäristöön ja neuvomme sinua käyttöönotossa sekä kurssien jakelussa.

6

Kurssit ovat valmiita opiskeltavaksi. Saat haluamasi raportit suorituksista.

Verkko-oppimisympäristö käyttöösi

Ota yhteyttä