Skip to main content
Ajankohtaista

Uudistimme yritysilmeemme – miksi?

By 16.2.202220 joulukuun, 2022No Comments
Xoompoint - ilmeuudistus digioppiminen

Yritysilmeellä tarkoitetaan kaikkia visuaalisia elementtejä, joista yritys tunnetaan. Värit, someilme, kotisivut, pakkaukset, lomakkeet ja PowerPoint -esitykset – kaikki nämä ovat osa yritysilmettä. Hyvä yritysilme on tunnistettava, jää mieleen ja erottuu kilpailijoista edukseen.

Yritysilmeen muuttamista ei koskaan kannata tehdä heppoisin perustein. Brändiuudistus vaatii investointia, joten pelkkä väreihin kyllästyminen ei ole riittävä peruste uudistukselle. Kuitenkin me Xoompointilla koimme, että nyt oli aika päivittää visuaalista ilmettämme vastaamaan paremmin sitä, mitä me olemme. Miksi juuri nyt?

Lähtökohdat muutokselle

Xoompoint perustettiin vuonna 2016. Tuolloin palvelulle oli jo kova kysyntä, eikä resursseja visuaalisen ilmeen suunnitteluun juuri ollut.

Vuosien varrella olemme kasvaneet ja kasvattaneet tunnettuuttamme elearningin maailmassa. Tämän tekstin kirjoitushetkellä helmikuussa 2022 meitä on kahdeksan, ja vaikuttaa siltä, että pian on taas tarve rekrytoida uusia xoompointtilaisia mukavaan porukkaamme.

Kasvun myötä olemme pysähtyneet pohtimaan syvemmin sitä, mitä me olemme ja mitkä ovat tavoitteemme tulevasta.  Vanha brändi-ilme palveli meitä aikansa, mutta nyt lähdimme hakemaan jotain uudempaa ja raikkaampaa. Yhdessä viestintäkumppanin kanssa suunnittelimme meitä ja palvelujamme paremmin kuvaavan graafisen ilmeen.

Xoompoint - graafinen ilme uudistus

Lopputuloksena oli selkeälinjainen logo ja värimaailma, jossa mustaa ja valkoista täydentävät oranssi ja erilaiset harmaat tehosteväreinä.

Uusi ilmeemme ja uudistuneet verkkosivumme kirkastavat aiempaa paremmin sen, mitä Xoompoint on. Sloganimme mukaan meiltä saat kaiken, mitä tarvitset digioppimiseen. Meillä on osaaminen sekä pedagogisiin että teknologisiin verkko-oppimisen tarpeisiin. Kuuntelemme asiakasta ja muotoilemme palvelumme juuri sinulle parhaiten sopivaksi.