Skip to main content
Uutiskirjeet

Tammikuiset elearning-terveiset: Miten hyödynnät sosiaalisen median elementtejä perehdytyksessä?

By 6.2.202319 huhtikuun, 2023No Comments
nuorten perehdytys sosiaalinen media

Nuorten perehdytys ei kalvosulkeisia kaipaa

Näin tammikuussa kesätyöntekijöiden rekrytointi käy kuumana. Ehkä teilläkin on haku käynnissä?

Nuorille työntekijöille sosiaalinen media on tärkeä osa elämää. Nuoret eivät kuluta some-alustoilla ainoastaan viihdesisältöjä, vaan esimerkiksi erilaiset tutoriaalit ja how to -videot ovat valtavan suosittuja. Ja sille on syynsä: sisältö on nopeaa, ytimekästä, visuaalista ja autenttista. Kaikki tarpeellinen tieto tulee tiiviissä ja kiinnostavassa muodossa, eikä keskittyminen ehdi lopahtaa, kun ydinasia tulee esiin tehokkaasti. Kuulostaa aika hyvältä myös perehdytykseen liittyen, eikö?

Haastammekin sinut pohtimaan, mitä sosiaalisen median elementtejä teidän perehdytykseenne voisi ottaa mukaan, suuntautui se sitten nuorille tai jo kokeneemmille työntekijöille. Miltä esimerkiksi kuulostaisi some-tyyliin rakennettu perehdytyskurssi, joka koostuu tekstisisältöjen sijaan lyhyistä nopeatempoisista videoista ja pohdintaharjoituksista ja vielä näyttäisi siltä, että kurssi sijoittuu johonkin somepalveluun?

Miten somesta tuttuja elementtejä voi hyödyntää osana perehdytystä? Lue vinkit artikkelista nettisivuiltamme!

Nettisivuiltamme löydät muutenkin tietoa perehdytysasioista.

Uusimme helpdesk-ohjelmistomme

Korvasimme vanhan, elinkaarensa päähän tulleen helpdeskimme uudella helppokäyttöisellä ja käyttäjäystävällisellä järjestelmällä. Uudessa ympäristössä hallitaan asiakkaidemme tukipyynnöt sekä palveluihin liittyvät muutospyynnöt.

Uusi ohjelmisto mahdollistaa asiakkaillemme paremman käyttökokemuksen mm. tarjoamalla näkymän kaikkiin oman yrityksen tekemiin tukipyyntöihin sekä modernin, palveluun integroidun online-helpin (tulee saataville kevään 2023 aikana).

Helpdesk-portaalin löydät osoitteesta https://helpdesk.xoompoint.com

Kaikki support@xoompoint.com sähköpostiin lähetetyt viestit ohjautuvat uudelle alustalle.

Päivitimme FlowLMS:n pääkäyttäjäohjetta

Lisäsimme ohjeeseen muun muassa viestintäominaisuuksien ohjeet ja laajensimme myös raportoinnin ohjeistusta. Pääkäyttäjät löytävät ohjeen Omat kurssit -näkymästä.

Kun haluatte viedä perehdytyksen nextille levelille 😉, otathan meihin yhteyttä! Etsitään yhdessä teille sopivin digioppimisen ratkaisu.

Terveisin
Minna ja Xoompointin tiimi

Tämä teksti on lähetetty asiakkaillemme uutiskirjeenä.  Lähetämme asiakkaillemme säännöllisesti postia ajankohtaisista digioppimiseen liittyvistä aiheista, joista ajattelemme olevan heille hyötyä. Jos haluat saada uutiskirjeemme, laita meille viestiä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.