Skip to main content
Uutiskirjeet

Maaliskuiset elearning-terveiset: Perehdytys on työsuhteen tärkein koulutus

postimies perehtyjä

Perehdytys on työsuhteen tärkein koulutus

Panostamalla työntekijöiden laadukkaaseen perehdyttämiseen panostat pysyviin ja osaaviin työntekijöihin. Muistathan, että jokaisella työntekijällä on oikeus laadukkaaseen perehdytykseen ja riittävä perehdytys on myös lakisääteinen asia?

Mitä kaikkea perehdytyksessä on sitten otettava huomioon, jotta se olisi tasokasta ja tasalaatuista? Entä mitä asioita voisi opiskella verkkoperehdytyksenä jo ennen ensimmäistä työpäivää? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia artikkelistamme.

Jos teillä perehdytyksen suunnittelu tai uudistaminen on ajankohtaista, olkaa meihin yhteydessä. Autamme mielellämme kaikissa perehdytykseen liittyvissä asioissa!

e-learningin eli verkko-oppimisen lyhyt oppimäärä

Viime vuosina e-learning on tullut yhä suositummaksi vaihtoehdoksi perinteiselle luokkahuone- tai läsnäopetukselle, sillä e-learning tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden oppia asioita omaan tahtiinsa ja oman aikataulunsa mukaan.

Yksinkertaistettuna e-learning eli verkko-oppiminen on oppimista ja opetusta, joka tapahtuu osittain tai kokonaan verkon välityksellä. Mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä termejä verkko-oppimiseen liittyy? Mitkä ovat e-learningin hyödyt? Entä onko tilanteita, joihin e-learning ei sovellu? Näihin kysymyksiin annamme vastauksia tässä artikkelissa.

Terveisin
Minna ja Xoompointin tiimi

Tämä teksti on lähetetty asiakkaillemme uutiskirjeenä.  Lähetämme asiakkaillemme säännöllisesti postia ajankohtaisista digioppimiseen liittyvistä aiheista, joista ajattelemme olevan heille hyötyä. Jos haluat saada uutiskirjeemme, laita meille viestiä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.