SSTL Puhtausala ry

Verkko-oppimisympäristön kautta koulutusten hallinnointi on vaivatonta

Verkko-oppimisalusta FlowLMS
Tekninen tuki
iSpring-koulutus

SSTL Puhtausala ry on puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, joka auttaa puhtausalalla toimivia ihmisiä kehittymään ammatillisesti ja etenemään urallaan. Liitto on perustettu vuonna 1970.

www.puhtausala.fi

SSTL Puhtausala ry tarjoaa jäsenilleen runsaasti täsmäkoulutuksia, joiden kautta he voivat syventää ja päivittää osaamistaan. Koulutuksia suorittavat puhtausalan ammattilaiset.

Xoompointin FlowLMS -verkko-oppimisympäristön kautta koulutusten ja testien suorittaminen sekä tutkintotodistusten hallinnointi ja lähettäminen suurellekin massalle tapahtuu automatisoidusti.

– Verkko-oppimisympäristön myötä kurssien hallinnointi on meille vaivatonta ja helppoa. Xoompointin asiantuntijoilta olemme saaneet tukea ja koulutusta ympäristön haltuunottoon pitkin matkaa, kertoo SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila.

Mitä teimme?

  • Verkko-oppimisalusta FlowLMS:n käyttöönotto
  • iSpring Suiten käyttöönotto
  • Sisällöntuotannon konsultointi
  • Tukipalvelut
Lue lisää FlowLMS verkko-oppimisympäristöstä

”Se pidetään, mikä on luvattu”

Verkko-oppimisympäristön ja konsultoinnin lisäksi Xoompoint on tehnyt järjestölle myös erilaisia verkkokursseja ja antanut koulutusta sisällöntuotannon työkalujen käyttöön.

Erityistä kiitosta Xoompoint saa asiakaslähtöisyydestään ja avoimuudestaan.

– Xoompointin asiantuntijat ovat paneutuneet ympäristöön, jossa toimimme ja kartoittaneet tarpeemme perusteellisesti. Näin olemme saaneet kartoitettua aidon prosessinkulun verkko-oppimisympäristöön, Mattila summaa.

– Yhteistyössä Xoompointin asiantuntijoiden kanssa voin luottaa siihen, että se pidetään, mikä on luvattu. Arvostan heidän avoimuuttaan: jos jokin juttu ei heidän mielestään toimi, he sanovat myös sen. Heidän asiantuntemukseensa on helppo luottaa, hän lisää.

Xoompointin asiantuntemukseen on helppo luottaa.

– Sari MattilaToiminnanjohtaja, SSTL Puhtausala ry
Sari Mattila, SSTL Puhtausala ry