Restel

Koko henkilöstön koulutus onnistuu joustavasti verkko-oppimisympäristön kautta

Verkko-oppimisympäristö
Sisällöntuotanto
Sisällöntuotannon koulutus

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja joka työllistää noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

www.restel.fi

Restelissä koko henkilöstöä koskeva koulutus hoidetaan suurelta osin verkkokursseilla. Vuosittain noin 2300 resteliläisen lisäksi yhteistyökumppaneiden edustajat suorittavat kursseja verkko-oppimisympäristössä.

– Verkko-oppimisympäristö mahdollistaa suurten massojen perehdytyksen ja helpottaa työtämme, kun raportointi suorituksista tulee suoraan ympäristöstä. Myös kurssien suorittaminen on joustavaa: jokainen voi suorittaa kurssin silloin, kun itselle parhaiten sopii, toteaa Restelin HR kehityspäällikkö Paula Laanti.

Mitä teimme?

  • Verkko-oppimisympäristö FlowLMS
  • Verkkokurssien sisällöntuotanto
  • Sisällöntuotannon koulutus
Lue lisää verkko-oppimisympäristöstä

"Yhteistyö Xoompointin kanssa on ollut joustavaa"

Xoompoint on toteuttanut Restelille erilaisia perehdytyskursseja ja kouluttanut myös Restelin omaa henkilöstöä sisällöntuotannon työkalujen käyttöön. Xoompointin vahvuutena Paula pitää asiantuntemusta sekä teknisestä että sisällöllisestä verkkokurssien toteuttamisesta.

– Yhteistyö Xoompointin kanssa on ollut joustavaa, ja apua on saanut juuri silloin, kun sitä on tarvinnut. Asiantuntijoihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja heiltä saan myös ehdotuksia, miten jokin asia olisi järkevintä toteuttaa, Paula lisää.

Apua on saanut juuri silloin, kun sitä on tarvinnut.

– Paula LaantiHR kehityspäällikkö, Restel
Paula Laanti, Restel