Meyer Turku

Perehdyttämisen tasalaatuisuus ja tehokkuus varmistetaan monikielisillä digitaalisilla perehdytysmateriaaleilla.

Verkkokoulutuksien sisällöntuotanto
Koulutus sisällöntuotantoon

Meyer Turun telakka tekee maailman suurimpia risteilyaluksia. Telakan alueella työskentelee päivittäin tuhansia ihmisiä lukuisista eri maista. Yhteiset toimintatavat ja -mallit ovat avainasemassa, jotta voidaan varmistaa sujuva ja turvallinen työskentely.

www.meyerturku.fi

Meyer Turku Oy:n telakalla tehdään paitsi maailman suurimpia risteilyaluksia, myös eniten tulitöitä Suomessa. Yhteistyökumppaneiden tulityökoulutukseen käytetään telakalla vuosittain 4000-6000 tuntia.

Suuren koulutustarpeen vuoksi olikin tärkeää keksiä ratkaisu, jolla koulutuksiin saataisiin lisää tehokkuutta ja jolla ne saataisi kohdennettua paremmin juuri omiin tarpeisiin.

Yhteistyössä Xoompointin asiantuntijoiden kanssa tulipalojen torjuntaan kehitettiin telakan oma tulityöpassikoulutus (Hot Work Pass), joka toteutetaan verkkokurssina. Ensimmäinen kurssi julkaistiin vuonna 2019. Xoompointin toteuttama verkkokurssi on käännetty 17 kielelle.

Telakan tulityökoulutuksen on käynyt lähes 3500 henkilöä. Palaute koulutettavilta on ollut positiivista.

– Verkkokurssi on oppijalähtöinen ja se ollaan pystytty räätälöimään juuri telakan tarpeiden mukaan, kun taas valtakunnallisessa massakoulutuksessa pureudutaan asiaan yleisellä tasolla, kertoo Meyer Turun palopäällikkö Harri Koivisto.

Telakan oma verkkokoulutus on tehostanut koulutuksiin osallistumista. Verkko-oppimisympäristö mahdollistaa suuremmankin joukon yhtäaikaisen perehdyttämisen ja tuottaa myös automaattisesti tietoa suorituksista.

– Harvoin kumppanin kanssa on sellaista samanhenkisyyttä kuin Xoompointin asiantuntijoiden kanssa. Olen ollut valtavan tyytyväinen yhteistyöhön heidän kanssaan. Heidän ammattitaitonsa ja kyky tehdä innostavia koulutusmateriaaleja tekee heistä tärkeän yhteistyökumppanin meille, hän lisää.

Mitä teimme?

  • Koulutuskokonaisuuden suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
  • Sisällöntuotanto
  • Koulutukset verkkokurssien tekemiseen
Lue lisää sisällötuotannon työkaluista

Digitaalinen tulityökoulutus on ollut yksi tärkeimmistä sijoituksista telakalla, minkä olemme tehneet paloturvallisuuden eteen.

– Harri KoivistoPalopäällikkö, Meyer Turku
Harri Koivisto, Meyer Turku