PerkinElmer

Yhteistyöllä parempia verkkokursseja

Verkkokoulutusalusta FlowLMS
Verkko-oppimisen sisällöntuotanto

PerkinElmer-konserni on yksi maailman johtavista terveysteknologian yrityksistä. PerkinElmer toimii yli 190 maassa ja se työllistää noin 14 000 työntekijää. Asiakkaina ovat mm. yliopistot, sairaalat ja yritykset, jotka toimivat bioteknologian, terveydenhuollon, ympäristövalvonnan ja teollisuuden parissa.

www.perkinelmer.com

– Koulutamme kansainvälisesti jälleenmyyjiämme ja asiakkaitamme. Tarvitsimme verkko-oppimisalustan, jonka avulla toteuttaa verkkokoulutusta. Kyky tarjota verkkokursseja on meille välttämätöntä. Ja emme voi jäädä kilpailijoitamme jälkeen, koulutuspäällikkö Riikka Oivanen kertoo.

Verkko-oppimisympäristökseen PerkinElmer on valinnut Xoompointin FlowLMS -verkko-oppimisalustan. Tämän lisäksi Xoompoint tuottaa paljon sisältöä PerkinElmerille.

Oivasen mukaan PerkinElmeristä on tullut parempi sisällöntuottaja yhteistyössä Xoompointin kanssa.

– Xoompointin avulla olemme oppineet paketoimaan elearning-materiaalin paremmin. Tämä tarkoittaa kuvien, videoiden, animaatioiden ja tehtävien käyttöä tekstin ohella, Oivanen sanoo.

– Nämä uudet ulottuvuudet helpottavat aineiston omaksumista ja tehostavat verkko-oppimista, Oivanen lisää.

Mitä teimme?

  • Verkko-oppimisalusta FlowLMS:n käyttöönotto
  • Sisällöntuotanto
Lue lisää FlowLMS:stä

On pakko pysyä kehityksessä mukana

Verkko-oppimisen tarve kasvaa jatkuvasti. Näin on myös PerkinElmerillä.

– Vinkkinä verkko-oppimisen järjestämistä miettiville sanoisin, että vaikka ajatus aloittamisesta voi tuntua vaikealta, ei se alun jälkeen niin vaikeaa olekaan. On pysyttävä kehityksessä mukana, Oivanen kannustaa.

Xoompointin verkko-oppimisalustan avulla pysymme kilpailussa mukana.

– Riikka OivanenKoulutuspäällikkö, PerkinElmer
Riikka Oivanen, Perkin Elmer