Euronics

Perehdyttäminen verkossa on osoittautunut toimivaksi tavaksi.

Verkko-oppimisalusta FlowLMS
Sisällöntuotannon konsultointi
Tukipalvelut

Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Koko ketjuun kuuluu Suomessa 48 palvelevaa Euronics- ja Tekniset-liikettä. Euronics Suomi kuuluu osana Euroopan suurimpaan kodintekniikan ostoryhmittymään.

www.euronics.fi

FlowLMS verkko-oppimisympäristön avulla Euronics perehdyttää verkossa ketjun työntekijöitä mm. tuotekoulutuksin maanlaajuisesti.

Laaja liikeverkosto ja jatkuvasti uusiutuva tuotevalikoima asettavat Euronicsille erityisiä vaatimuksia.

– Haasteenamme oli sirpaleinen myymäläkenttä, jolle piti tuoda koulutusta jatkuvasti markkinoille tulevista uusista tuotteista. Perehdyttäminen verkossa on osoittautunut parhaiten toimivaksi tavaksi, Euronicsin marketing specialist Paula Kahila kertoo.

– Aluksi sitoutimme kauppiaat ja sen jälkeen muun henkilöstön. Olemme pyytäneet Xoompointin asiantuntijan mukaan suunnittelemaan koulutusalustan sisältöjä kanssamme, jotta henkilökunnan sitoutuminen etäkoulutukseen säilyy ja kurssit ovat mielekkäitä suorittaa, Paula jatkaa.

Mitä teimme?

  • Verkko-oppimisalusta FlowLMS:n käyttöönotto
  • iSpring Suiten käyttöönotto
  • Sisällöntuotannon konsultointi
  • Tukipalvelut
Lue lisää sisällötuotannon työkaluista

”Tukea saamme aina kun on tarve”

Paula kertoo, että Xoompoint oli tukena koulutusalustan käyttöönotossa. Myös käyttöönoton jälkeen tukea saanut aina, kun on ollut siihen tarve.

– Tukea saa aina ja todella nopeasti, oli ongelma mikä tahansa, Paula kehuu.

– Erityisesti haluaisin tässä vielä mainita Xoompointin iSpringin. Saamme valmistajilta paljon PowerPoint-materiaalia ja iSpringin avulla saamme muutettua ne helposti verkkokurssimuotoon.

Tukea saa aina ja todella nopeasti, oli ongelma mikä tahansa.

– Paula KahilaMarketing Specialist, Euronics Suomi
Paula Kahila, Euronics