Skip to main content
Tiedotteet

XoomPoint tuo yrityksille suunnatun verkko-oppimisen avaimet käteen palveluna

By 8.12.201721 joulukuun, 2022No Comments
XoomPoint tuo markkinoille uuden FlowLMS verkko-oppimisympäristön osana uutta verkko-oppiminen avaimet käteen palvelua. Tämä monikielinen tuotejulkistus sisältää merkittäviä toiminnallisuuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Mobiilissa toimiva, pilvipalveluna saatava FlowLMS, entiseltä nimeltään XoomPoint LMS,on kehitetty vastaamaan kansainvälisesti toimivien asiakkaiden tarpeisiin. Uusi tuotejulkistus on saatavilla heti 25 eri kielellä ja automatisoituna avaimet käteen verkkooppimispalveluna.

”Uusi avaimet käteen palveluna tarjottava verkko-oppimismalli mahdollistaa helposti verkossa käynnistettävät koulutusohjelmat, jopa ilman aikaisempaa kokemusta verkkokoulutuksen järjestämisestä. Tämän mallin myötä ei tarvitse miettiä, miten jakaa ja hallinnoida verkkokoulutuksia.” sanoo Riikka Hagman, XoomPointin toimitusjohtaja, ja jatkaa ”Tämä tarkoittaa sitä, että koulutuksen ylläpitäjien ei tarvitse perehtyä käytännössä lainkaan verkko-oppimisympäristön yksityiskohtiin. He voivat saada jopa kaikki tarvittavat raportit automatisoidusti suoraan sähköpostiin. Tämä kaikki yhdistettynä FlowContent –palveluun, joka on uusittu sisällöntuotantopalvelumme, verkko-oppimisen järjestäminen on nyt todella helppoa!”

”Tämä juuri julkaistu versio asiakkaittemme kiittämästä verkko-oppimisalustasta tuo mukanaan uuden ylläpitopalvelun sisältäen raporttien muodostamisen ja jakelun automatisoinnin. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden globaaleihin käyttöönottoihin meidän sertifioitujen konesalipalveluiden kautta, joko Microsoft Azuresta tai paikallisesta operaattoritason konesalista. Asiakkaamme saavat heti oletuksena 99,9% palvelun saatavuuden. Tämän myötä he varmistuvat, että verkko-koulutukset ovat saatavilla laitteesta ja paikasta riippumatta, koska tahansa.”, kertoo XoomPointin teknologiajohtaja Tero Toropainen.

FlowLMS –verkko-oppimisympäristön kehitystyön lähtökohtana ovat olleet yritysten koulutustoiminnan tarpeet ja oppijalähtöiset ratkaisut. Monet verkko-oppimisympäristöt ovat kehitetty oppilaitosten tarkoituksiin. Yrityksen koulutustoiminnan kannalta tarpeettomia ominaisuuksia ja toimintoja saattaa olla runsaasti, mikä tekee järjestelmän käytön työlääksi sekä oppijan että ohjaajan kannalta.

”Yrityksissä, koulutusten kohderyhmästä riippuen, oppijoilla on hyvinkin vaihteleva tekninen osaaminen. Mitä helpommin oppija pääsee käsiksi oppiaineistoon, ja mitä suoraviivaisemmin kurssin voi suorittaa, sitä tehokkaammin organisaatio pystyy palvelemaan oppijoitaan”, toteaa Hagman. ”Teknologioita kehitettäessä fokus usein painottuu teknisten ominaisuuksien viilaamiseen ja käyttäjän näkökulma jää helposti taka-alalle. FlowLMS:n selkeä käyttöliittymä sujuvoittaa erkko-oppimista. Navigointi on tehty todella selkeäksi esimerkiksi visuaalisella kurssitarjottimella. Käyttäjähallinnan etuja on aineistojen helppo jakelu ja muokattavat raportit. Ja säästyyhän niin oppijan, ohjaajan kuin tukihenkilöstönkin aika, jos käyttäjän ei tarvitse etsimällä etsiä kurssia, aineistoa tai tiettyä toimintoa” toteaa Hagman.

Uusi FlowLMS on heti saatavilla olemassa oleville sekä uusille asiakkaille. Nykyisille käyttäjille uuden version käyttöönotto pystytään toteuttamaan sujuvasti yhteisesti sovittavan aikataulun mukaisesti.