Beamex Oy

Miten e-learning voi auttaa yritystä saamaan lisää myyntiliidejä?

Verkko-oppimisalusta FlowLMS
Tekninen tuki

Beamex on globaalisti toimiva yritys, joka on erikoistunut prosessi-instrumenttienkalibrointiteknologiaan. Se suunnittelee ja valmistaa kalibrointilaitteita, niihin liittyviä ohjelmistoja sekä tarjoaa huolto- ja tukipalveluita. Tuotteemme ja palvelumme tarjoavat asiakkaillemme vertaansa vailla olevia liiketoiminnallisia ja operatiivisia etuja.

www.beamex.com

"Suurin hyöty on ollut uusien kontaktien hankkiminen sekä maineen kasvattaminen modernin koulutusmateriaalin kehittäjänä."

– Heikki LaurilaTuotemarkkinointipäällikkö, Beamex Oy

E-learning verkko-oppiminen sisältömarkkinoinnin tukena

“Olemme vuosien ajan panostaneet sisältömarkkinointiin, tuottaen blogiartikkeleita, white papereita ja viime aikoina myös e-kirjoja. Nämä ovat kaikki melko perinteisiä sisältöjä, joten halusimme kokeilla uutta ja modernimpaa sisältöä. Siksi päätimme ottaa käyttöön e-learningin.”

Näin kuvailee Beamexin Tuotemarkkinointipäällikkö Heikki Laurila yhteistyön aloittamisesta.

Beamexilla oli haasteita potentiaalisten myyntiliidien hankkimisessa perinteisin menetelmin. Xoompoint lähti ratkaisemaan tätä ongelmaa ja tuomaan toimivan vaihtoehdon elearning verkko-oppimisen avulla. Yhteistyössä toteutettiin kurssi, joka keskittyi teollisuuden lämpötilakalibrointiin. Kurssi on asiakkaalle ilmainen ja yhteydenottolomakkeen kautta he saavat oikeuden kurssin sisältöön. Näiden yhteydenottojen myötä saatiin uusia kontakteja yrityksemme markkinoinnin automaatiojärjestelmään.

Beamex on hyödyntänyt e-learning järjestelmää myös uusien työntekijöiden perehdytyksessä ja todennut sen erittäin toimivaksi.

“Sisältömarkkinoinnissa tärkeintä on aina palvella asiakkaita ja hankkia uusia kontakteja markkinoinnin automaatiojärjestelmään. Tämän avulla voimme tunnistaa potentiaaliset asiakkaat,” Laurila kuvailee.

Kurssia on markkinoitu monikanavaisesti, mikä on parantanut sen näkyvyyttä ja mahdollistanut uusien kontaktien hankkimisen. Näiden kontaktien avulla voimme viestiä muiden sisältöjen kautta, luoden mahdollisuuksia edetä myyntiputkessa ja lisätä kiinnostusta muihin tuotteisiimme ja palveluihimme.

Miten projekti onnistui?

  • Xoompointin avulla luotiin onnistunut e-learning alusta.
  • Projekti houkutteli suuren määrän uusia käyttäjiä ja potentiaalisia kontakteja.
  • Beamexin ensimmäisen vuoden tavoitteena oli saada jopa 1000 uutta kontaktia, ja tavoite täyttyi jo ensimmäisen 5 kuukauden aikana.
Lue lisää FlowLMS verkko-oppimisympäristöstä

"Yhteistyö Xoompointin kanssa sujui erinomaisesti. Olemme kiitollisia heidän panoksestaan ja suunnittelemme jo seuraavia kursseja."

– Heikki LaurilaTuotemarkkinointipäällikkö, Beamex Oy
Verkko opetusta voidaan hyödyntää monipuolisesti e learning avulla.