Skip to main content

Digioppimisympäristö FlowLMS

– tukea henkilöstösi digioppimiseen

Verkko-oppimisympäristö FlowLMS logo

Ylivoimainen ominaisuuksiltaan
– silti helppokäyttöinen

FlowLMS on verkko-oppimisympäristö, joka tekee koulutuksien hallinnasta vaivattomampaa. Perehdytä, valmenna ja kehitä henkilöstösi osaamista helpommin kuin koskaan ennen!

Ketterää digioppimista ilman hankalia koulutusmateriaaleja

Eikö nykyinen oppimisalustasi taivu kalvosulkeisia parempaan? Unohda perinteiset, staattiset ja tylsät PDF-koulutusmateriaalit ja astu interaktiivisen oppimisen maailmaan FlowLMS:n kanssa. Meidän alustamme tarjoaa dynaamisen ja elävän oppimiskokemuksen, joka herättää sisällöt henkiin.

Käyttämällä monipuolisia multimediaelementtejä, kuten videoita, animaatioita ja pelillisiä harjoituksia, FlowLMS takaa, että oppiminen on sekä tehokasta että mukaansatempaavaa. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan paranna oppijoiden sitoutumista vaan myös tehostaa oppimistuloksia.

Digitaaliset opetusmenetelmät

Tasalaatuisuutta suuren organisaation esihenkilötyöhön

Tuntuuko, että henkilöstö käyttää aikaa vääriin asioihin ja esihenkilöt ovat koko ajan kuormittuneita? Ratkaisu tähän on hyvä ja yhtenäinen perehdytys. FlowLMS varmistaa, että jokainen esihenkilö voi tarjota tasalaatuista ja standardoitua koulutusta, vähentäen näin mahdollisia eroja perehdytyksessä ja koulutuksessa.

FlowLMS-automaatio tukee tehokkuutta

FlowLMS:n avulla pystyt automatisoimaan suurimman osan kouluttamisen prosesseista. Oppimisalustan edistyneet automaatio-ominaisuudet varmistavat, että koulutukset jaetaan oikea-aikaisesti ja tehokkaasti, vähentäen manuaalista työtä ja mahdollistaa resurssien keskittämisen ydinliiketoimintaan.

Älykkäät roolitukset ja intuitiivinen oppiminen

FlowLMS:n älykkäät roolitukset varmistavat, että jokainen käyttäjä saa juuri hänelle räätälöidyn oppimiskokemuksen. Intuitiivinen käyttöliittymä tekee oppimisesta sujuvaa ja miellyttävää, lisäten näin koulutuksen tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Hyvä oppimisalusta varmistaa tehokkaan perehdyttämisen

Meyer Turku Oy:n telakalla tehdään paitsi maailman suurimpia risteilyaluksia, myös eniten tulitöitä Suomessa. Telakan tulityökoulutuksen on käynyt lähes 3500 henkilöä ja se on käännetty jopa 17 eri kielelle. Palaute koulutettavilta on ollut positiivista ja telakan oma verkkokoulutus on tehostanut lakisääteisiin koulutuksiin kuluvaa aikaa. Verkko-oppimisympäristö mahdollistaa suuremmankin joukon yhtäaikaisen perehdyttämisen ja tuottaa myös automaattisesti tietoa suorituksista.

“Verkkokurssi on oppijalähtöinen ja se ollaan pystytty räätälöimään juuri telakan tarpeiden mukaan, kun taas valtakunnallisessa massakoulutuksessa pureudutaan asiaan yleisellä tasolla. Harvoin kumppanin kanssa on sellaista samanhenkisyyttä kuin Xoompointin asiantuntijoiden kanssa. Olen ollut valtavan tyytyväinen yhteistyöhön heidän kanssaan. Heidän ammattitaitonsa ja kyky tehdä innostavia koulutusmateriaaleja tekee heistä tärkeän yhteistyökumppanin meille, hän lisää. “

Palopäällikkö,
Harri Koivisto

Verkko-oppimisympäristö, joka sopii monenlaiseen käyttöön

FlowLMS on suunniteltu tukemaan laajaa valikoimaa oppimistarpeita moninaisissa työympäristöissä ja organisaatioissa. Sen joustavuus ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen ratkaisun eri kokoisten ja tyyppisten organisaatioiden oppimistarpeisiin.

Henkilöstön perehdyttäminen

FlowLMS:n avulla henkilöstön perehdyttäminen on yksinkertaista ja tehokasta. Alusta tarjoaa helpon tavan jakaa tärkeät tiedot ja koulutusmateriaalit uusille työntekijöille, varmistaen, että jokainen saa tarvittavat tiedot alusta asti. Myös esimies saa tiedon koulutuksen etenemisestä, tarvittaessa reaaliaikaisesti.

Työmaa- ja turvallisuuskoulutukset

Etenkin työmailla turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. FlowLMS mahdollistaa työmaa- ja turvallisuuskoulutusten järjestämisen tehokkaasti, tarjoten tärkeää tietoa turvallisista työskentelytavoista ja -standardeista. Helposti ja nopeasti jakeluun, QR-koodilla ja älypuhelimella ilman ladattavia sovelluksia.

Kansainväliset organisaatiot

Kansainvälisille organisaatioille FlowLMS tarjoaa monikielisiä oppimisratkaisuja, jotka skaalautuvat vaivattomasti eri organisaatiotasoille. Alusta tukee useita kieliä, jolloin koulutuksia voidaan tarjota monipuolisesti eri maissa toimiville työntekijöille. Saat tarvittaessa tukea sisällöntuotantoon kumppaneiltamme.

Tukee valmennuksia verkossa ja paikan päällä

FlowLMS ei ole ainoastaan digitaalinen oppimisalusta, vaan se tukee myös perinteisiä, paikan päällä tapahtuvia valmennuksia. Voit yhdistää verkkokurssit ja live-valmennukset luomaan kattavan oppimiskokemuksen työntekijöillesi.

Varaa esittely

Monipuolinen, mutta helppokäyttöinen oppimisalusta muokattavissa tarpeisiisi

FlowLMS tarjoaa monipuolisuutta ilman, että joudut tekemään kompromisseja oppimisen kehittämisessä. Alustan intuitiivinen käyttöliittymä ja laaja muokattavuus mahdollistavat sen, että voit räätälöidä oppimisympäristön täsmälleen organisaatiosi tarpeiden mukaiseksi.

Automaatiot

Tehosta oppimisprosesseja automatisoimalla toistuvia tehtäviä. Automaatiot varmistavat, että koulutukset ja niiden seuranta sujuvat vaivattomasti, säästäen aikaa ja resursseja.

Koulutusrekisteri

Hallinnoi kaikkia koulutusaktiviteetteja keskitetysti ja vie alustan tiedot suoraan HR-järjestelmään. FlowLMS:n koulutusrekisteri pitää kirjaa kaikista suorituksista, helpottaen seurantaa ja raportointia. Näin osaamisen kehittäminen helpottuu koko organisaatiossa.

Käyttäjäkohderyhmät

Kohdenna koulutukset tarkasti eri käyttäjäryhmille. Voit mukauttaa oppimiskokemusta eri rooleille ja tarpeille, varmistaen, että jokainen saa juuri hänelle sopivaa sisältöä. Käyttäjähallinta helposti oman toimialueen kautta kertakirjautumisella.

Älykäs ja brändätty kurssijakelu

FlowLMS:n älykäs kurssijakelu takaa, että oikeat kurssit tavoittavat oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Tämä tehostaa oppimista ja varmistaa, että koulutuksesi ovat aina ajankohtaisia ja relevantteja. Linkkipohjainen jakelu toimii helposti työmaalla tai verkkokursseilla sisäisille tai ulkoisille käyttäjäryhmille sekä tukee brändisi viestintää.

Työntekijän ja yksilön huomioitu joustavuudella ja etätyö mahdollisuudella

Integraatiot

Alusta integroituu saumattomasti muihin järjestelmiin, kuten esimerkiksi HR- ja CRM-sovelluksiin, mikä tehostaa tietojen hallintaa ja parantaa käyttäjäkokemusta. Käyttäjähallinta helposti oman toimialueen kautta kertakirjautumisella.

Xoompointin pedagoginen osaaminen tukenasi

Tuemme koulutuksien sisällöntuotannossa ja jatkokehitämme alustaa yhteistyössä sinun kanssasi, jopa roadmapin ohi, kun kohtaamme uusia mahdollisuuksia.

Näin helposti saat oppimisalustamme käyttöösi

Haluatko kehittää verkko-oppimista yrityksessäsi? Xoompointin kanssa saat verkko-oppimisen käyntiin jopa parissa viikossa!

1

Aloitustapaaminen: Kartoitetaan verkko-oppimisen tarpeesi. Aluksi keskitymme ymmärtämään organisaatiosi koulutustarpeet. Tämä sisältää koulutettavien profiilien analysoinnin, oppimistavoitteiden määrittelyn sekä erityisvaatimusten tunnistamisen. Tämä vaihe on olennainen, jotta voimme räätälöidä oppimisalustan, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne.

2

FlowLMS oppimisalustan käynnistys: Koulutus. Räätälöimme oppimisalustan juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopivaksi. Tämä sisältää käyttöliittymän mukauttamisen, tarvittavien toimintojen integroinnin ja alustan kokonaisrakenteen optimoinnin, jotta se tukee tehokkaasti teidän oppimisprosessejanne. Siirrämme valmiit koulutusmateriaalit alustalle ja tarvittaessa autamme sisällöntuotannossa.

3

FlowLMS:n käyttöönotto: Koulutusten jakelu henkilöstön saataville. Kun koulutukset ovat viety järjestelmään, kurssit ovat valmiita opiskeltavaksi. Tuemme järjestelmän pääkäyttäjiä 3 kuukauden mittaisella tehostetulla tukijaksolla, jotta järjestelmän käyttöönotto on mahdollisimman vaivatonta koko organisaatiolle. Saat myös kattavan dokumentaation järjestelmän käyttöön ja jatkokehittämiseen.

Verkko-oppimisympäristö käyttöösi

Varaa maksuton FlowLMS esittely

Haluatko kuulla lisää miten FlowLMS voisi palvella teidän henkilöstöänne tai haluatko kuulla lisää jostain tietystä toiminnallisuudesta? Ota yhteyttä!

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Jäikö sinulla lisäkysymyksiä mihin kaikkeen FlowLMS-oppimisalusta taipuu? Tässä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Mikä on FlowLMS-oppimisalusta?

FlowLMS on avoimen lähdekoodin päälle rakennettu oppimisen hallintajärjestelmä (eng. learning management system, LMS), jonka avulla yritys voi jakaa verkkokursseja halutuille kohderyhmille, saada tietoa suorituksista ja seurata niiden edistymistä. FlowLMS eroaa muista ratkaisuista tehokkaalla automaatiolla sekä älykkäällä kurssien jakelulla, joka skaalautuu erityisesti isojen yritysten tarpeisiin.

Miten FlowLMS varmistaa tietoturvan?

FlowLMS ylläpidetään tietoturvallisesti EU-alueella olevassa pilvipalvelussa, jossa vakaus ja saatavuus on taattu. Palvelu mukautuu yrityksesi tarpeen ja sisällön laajuuden mukaan. Palvelu on sertifioitu, kaikki tiedot ovat varmuuskopioitu ja palvelukatkoista ei tarvitse olla huolissaan. Järjestelmää on myös penetraatiotestattu usean asiakkaamme toimesta. Mikäli haluat tietää lisää, otathan yhteyttä!

Miten oppimisalustalle viedään sisältöä?

FlowLMS:n on sisäänrakennettu H5P-sisällöntuotannon työkalu, jonka avulla sisältöjen tuottaminen alustalle on helppoa ja nopeaa. Käyttöönoton yhteydessä saat yritysilmeesi mukaisen mallipohjan, jonka ansiosta sisältöjen tuottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tuoda FlowLMS:n sisältöjä myös muista oppimisalustoista, sillä FlowLMS tukee myös muilla sisällöntuotannon työkaluilla (kuten iSpring Suite Max, iSpring Page, Articulate) tuotettuja koulutusmateriaaleja.

Miten FlowLMS-oppimisympäristöä käytetään?

FlowLMS on intuitiivinen ja helppokäyttöinen oppimisalusta. Se toimii responsiivisesti mobiililaitteilla ja työpöydällä ilman, että käyttäjän tarvitsee ladata erillisiä sovelluksia laitteelle. Kirjautuminen tapahtuu ketterästi joko kertakirjautumisella, Google-tunnuksilla tai vaikkapa sähköpostitse lähetettävällä kirjautumiskoodilla. Pääkäyttäjän tukena on automaatio ja joustava käyttäjähallinta, joka pitää huolen siitä, että tärkeimmät koulutukset ovat aina aikataulussa.

Kuinka oppimisympäristön saavutettavuus on huomioitu?

FlowLMS on rakennettu saavutettavuusvaatimukset huomioiden ja koulutukset voidaan rakentaa kaikille käyttäjille yhdenvertaisesti WCAG 2.1. saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Lue myös oppaamme saavutettavuudesta digioppimisessa.

Kuinka paljon FlowLMS-oppimisalusta maksaa?

FlowLMS:n hinta riippuu pääsääntöisesti henkilöstömäärästänne ja järjestelmään tarvittavista integraatioista. Tyypillisesti järjestelmän käyttöönotto itsessään maksaa alkaen 1 500 euroa, jonka lisäksi tulee tarvittavat integraatiot. Järjestelmän käytöstä maksetaan kuukausihinta, joka riippuu organisaationne koosta. Kysy lisää hinnoittelusta järjestelmän esittelyssä!

Toimiiko alusta HR-järjestelmän kanssa?

Oppimisalustan avoin rajapinta mahdollistaa muiden käytössäsi olevien järjestelmien vuorovaikutuksen verkko-oppimisympäristösi kanssa. Rajapintojen avulla voidaan viedä mm. suoritustietoja toisiin järjestelmiin tai voidaan synkronoida käyttäjien tietoja käyttäjähakemiston kanssa.

Sopiiko FlowLMS myös verkkokurssien jakeluun?

FlowLMS sopii erinomaisesti myös verkkokurssien tarjoajalle ja se voidaan viedä jopa niin pitkälle, että koulutusten jakelu voidaan automatisoida verkkokaupan kautta.